Tesettürlü abiye

Abiyemiz tesettürlü bir abiye modelidir.Abiyemiz iki parçadan oluşmuştur.Üst kısım arka kısımdan inci düğmeli olarak tasarlanmıştır.Etek kısmı ise hafif kabarık saten kumaştan yapılmıştır.Çok şık olan bu abiyemiz yeni sezonda tesettürlü bayanlarımızın çok tercih ettiği moda olan ve çok rövanşta olan bir abiye modelidir.Özel günlerinizde çok şık bir abiye modelidir.

Uzun kollu kabarık gelinlik

Gelinliğimiz uzun kollu bir gelinlik modelidir.Gelinliğimizdeki drapeler abiyemize şıklı kazandırmıştır.Etek kısmındaki volanlar ve gelinliğimizin üzerindeki işlemeler gelinliğimize zengi bir görünüm kazandırmıştır.Kabarık gelinlik çok tercih edilen gelinlikler arasındadır.Düğün gününüz için şık bir gelinlik modelidir.

Tek omuzlu abiye

Abiyemiz tek omuzlu bu abiyemiz çok şık bir abiye modelidir.Göğüs altındaki işleme ve göğüs kısmındaki drapeler  abiyemize zengin ve değişik bir hava kazandırmıştır.Tek omuzdan aşağı sarkan tül farklılık katmıştır. abiyemize.Bu tarz abiyemizi saçımızı topuz yaparak şık çanta ve ayakkabıyla güzel bir kombin yaparak katılacağımız davette ilgileri üzerimizde toplayabiliriz.

Beyaz straplez gelinlik

Gelinliğimiz beyaz straplez gelinlik modelidir.Straplez kesim abiyeler çok moda olan abiyeler arasındadır.Gelinliğimizin etek kısmındaki kumaş hareketleri gelinliğe değişik bir hava kazandırmıştır.Gelinliğimizin üzerindeki taş işlemeleri gelinliğimize zengin bir görünüm kazandırmıştır.Düğün gününüz için çok şık bir gelinlik modelidir.

Tesettürlü abiye

Abiyemiz uzun kollu ve tesettürlü bir abiye modelidir.Abiyemiz iki parça olarak tasrlanmıştır.Üst kımındakii göleği çok şık bir abiye modelidir.Alt kısmındaki saten etek üzerine tül olan bu abiyemiz yeni moda olan tesettürlü abiyeler arasındadır.Gerçekten çok şık olan bu abiyemiz özel günlerde kullanılacak şık bir abiye örneğidir.

Tesettürlü abiye

Abiyemiz uzun kollu belden aşağı bol kesim olan bir abiye modeldir.Abiyemizin üst kısmı işlemelidir.Üst kısmının işlemeli oluşu abiyemize şık bir hava kazandırmıştır.Çok şık bir abiye modelimiz olan bu abiyemiz yeni sezonda trend abiyeler arasındadır.Çok şık olan bu abiyemiz tesettürlü bayanlar için ideal abiye modelidir.

Kırmızı straplez abiye

Abiyemiz kırmızı straplez kesim bir abiye modelidir.Abiyemizin üzerindeki işlemeler abiyemize çok şık bir görünüm kazandırmıştır.Etek kısmının pile pile oluşu gerçekten çok deişik bir hava kazandırmıştır.Straplez kesim abiyeler gerçekten son günlerde çok çok tercih edilen abiyeler arasındadır.

Beyaz straplez gelinlik

Gelinliğimiz straplez kabarık bir gelinlik modelidir.Derin sırt dekolteli olan bu gelinliğimiz çok şık bir gelinlik olarak bilinmektedir.Üzerindeki işlemeler gelinliğimize çok şık bir görünüm kazandırmıştır.Saten ve tül karışımı olan bu gelinliğimiz.zengin bir görünümü olan bir gelinlik modelidir.

Straplez transparan gelinlik

Gelinliğimiz straplez kesim transparan bir gelinlik modelidir.Kabarık oluşu gelinliğe gösterişli bir hava kazandırmıştır.Transparan gelinlikler kendine güvenen bayan adaylarımız için çok şık ve güzel bir gelinlik modelidir.Üzerindeki işlemeler gelinliğimze şık bir hava kazandırmıştır.Güzel bir gelinlik modelidir.