Tesettürlü nişan tuvaleti modelleri

Nişan tuvaletimiz kabarık işlemeli olan bir nişan tuvaleti modelidir.Nişan tuvaletimiz uzun kollu tesettürlü olan bir nişan tuvaleti modelidir.Nişan tuvaletimiz şifon ve tül kumaş ile yapılm ış olan bir tuvalet modelidir.Nişan tuvaletimizn üzerindeki işlemeler nişan tuvaletimize şık bir görünüş kazandırmıştır.

Uzun kollu dantel gelinlikler

Gelinliğimiz uzun kollu bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz hafif kabarık tasarımı olan bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz üst dantel alt ise saten kumaştan yapılmış olan bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz düğün gününüz için ideal bir gelinlik modelidir.

Beyaz straplez gelinlik modelleri

Gelinliğimiz beyaz straplez kesim olan bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz üzeri dantel alt kısmı ise şifon kumaştan yapılmış olan bir gelinlik modelidir.Gelinliğimizin bel kısmındaki boncuk ile işlenilen çiçek ve kuşak örgümüze şıklık ve zerafet katmıştır.Örgümüz özel günler için ideal bir gelinlik modelidir.

Mavi tesettürlü abiye modelleri

Abiyemiz tesettürlü uzun kollu bir abiye modelidir.Abiyemiz tek parça olarak işlenmiş olan bir abiye modelidir.Abiyemiz şifon kumaş ve dantel kumaş ile yapılmış olan bir abiye modelidir.Abiyemizin boyun  göğüs ve kol ucları işlemeli olan bir abiye modelidir.