Taşlı straplez gelinlikler

Gelinliğimiz straplez kesim tasarlanmış bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz bol taş işlemeli bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz kalp yaka kesimi olan bir gelinlik modelidir.Gelinliğimizin etek kısmı kabarık ve mendil etek tasarlanmış bir gelinlik modelidir.

Siyah uzun kollu kısa abiyeler

Abiyemiz siyah ve uzun kollu bir abiye modelidir.Abiyemizin yaka kısmı pul ve payet işlemeli bir abiye modelidir.Abiyemiz orta yaştaki bayanlarımız için tasarlanmış şık ve güzel duran bir abiye örneğidir.Abiyemiz uzaktan bir tanıdığın düğün törenine gittiğiniz zaman şık bir abiye modelidir…

Siyah uzun kollu dantel abiyeler

Abiyemiz siyah uzun kollu bir abiye modelidir.Sade kumaş ve dantel kumaşın bir arada kullanıldığı abiyemiz gerçekten hem asil hemde seksi duran bir abiye modelidir.Bu abiye genelde kendine güveni olan cesaretli bayanlarımızın giyebileceği bir abiye modelidir.

Kırmızı boyundan askılı abiyeler

Abiyemiz boyundan askılı bir abiye modelidir.Abiyemiz üzeri boncuk ve payet işlemeleri bulunan bir abiye modelidir.Abiyemizin alt kısmı kabarık tüllerle süslenmiş bir abiye modelidir.Abiyemizin göğüs dekoltesi bulunmakatadır.Sizde çok şık olan bu abiye örneğini özel günlerde giyebilirsiniz..

Siyah kısa askılı dantel abiyeler

Abiyemiz kısa askılı olan bir abiye modelidir.Abiyemiz bu yıl çok moda olan dantel abiyeler arasındadır.Abiyemiz Saten kumaş üzerine tasarlanmış dantel abiye örneğidir.Abiyemiz çok şık ve alımı olan bir abiye örneğidir.

Pembe tek omuzlu şifon abiyeler

Abiyemiz şifon ve tek omuzlu birabiye modelidir.Abiyemiz toz pembe olan bir abiye modelidir.Abiyemizin omuz ve bel kısmındaki işlemeler ise abiyemizie şıklık ve zerafet kazandırmıştır.Pembe abiye seven bayanlarımız için harika bir abiye örneğidir..

Askılı saten payetli abiye modelleri

Abiyemiz payet ve saten kumaşın bir arada kullanıldığı bir abiye modelidir.Askılı olan abiyemiz rahat kullanımı olan bir abiye modelidir.Balık etek tarzı olan bu abiyemiz bu yıl çok moda olan abiyeler arsındadır.Abiyemiz özel günlerde kullanıcağınız harika bir abiye örneğimizdir.

Straplez transparan abiye modelleri

Abiyemiz straplez kesim bir abiye modelidir.Abiyemiz bol işlemesi olan tranparan bir abiye modelidir.Abiyemiz bu yılda çok sık karşılaşacağınız abiyeler arasındadır.Abiyemiz alltan kısa üzerine ise uzun şifon ile tasarlanmış bir abiye modelidir.Abiyemiz özel günlerde ve kendine güvenen bayanlarımız için çok seksi bir abiye örneğidir.