Balık etek gelinlikler

Gelinliğimiz balık etek bir gelinlik modelidir.Gelinliğimiz straplez kesim bir gelinlik örneğidir.Gelinliğimiz üzerinde kumaştann çiçeklerle süslenmiş bir geinlik modelidir.Uzun duvaklı olan gelinliğimiz gerçekten hem şık hem güzel tasarlanmış bir gelinliktir.

Gül kurusu rengi nişan tuvaleti

Nişan tuvaletimiz gül kurusu rengi bir tuvalet modelidir.Tuvaletimiz saten ve tül kumaştan yapılmış bir tuvalet modelidir.Tuvaletimizin üzeri kendi kumaşından yapılmış güllerle yapılmış bir abiye modelidir.Straplez olan tuvaletimiz gerçekten harika bir tuvalet modelidir.

Boyundan bağlı abiyeler

Abiyemiz boyundan bağlı bir abiye modelidir.Abiyemiz santel kumaştan yapılmış bir abiye örneğidir.Balık etek olan abiyemiz modaya uygun abiye örneğidir.Özel günler için çok ve güzel bir abiye örneğidir.Dantel kumaş ile şık bir duruş kazanılmıştır.

Tek omuzlu abiyeler

Abiyemiz tek omuzlu bir abiye modelidir.Abiyemiz şifon kumaştan yapılmış bir abiye örneğidir.Abiyemizin üzeri kumaş drapeleri olan bir abiye modelidir.Abiyemizin askıları işlemeli bir abiye modelidir.Abiyemiz özel günler için ideal bir abiye modelidir.