Eflatun abiye modelleri

Abiyemiz uzın kollu ve yarasa kol bir tarzı olan abiye modelidir.Abiyemiz alttan kısa üzeri ise uzun şifon kumaştan tasarlanmış bir abiye modelidir.Abiyenin üzerinde göğüs kısmında payet işlemeler vardır.Payet işlemesi olan abiyeler son yıllarda ve yeni sezonda hit olan abiyeler arasındadır.Özel günler için çok güzel bir abiye modelidir.

Straplez abiye modelleri

Abiyemiz uzun straplez kesim bir abiye modelidir.Uzun ve boydan olan abiyemiz çok şık bir abiye modelidir.Abiyemizin üzerindeki kumaş drapeleri abiyemize şıklık katmıştır.Straplez abiyeler son yıllarda çok modan olan abiyeler arasındadır.Göğüs altındaki fiyonk kısmı abiyemize farklılık katmıştır. kazandırmıştır.

Sarı tek omuzlu abiye modelleri

Abiyemiz sarı tek omuzlu bir abiye modelidir.Uzun olan abiyemiz çok şık bir abiye modeldir.Tek omuzlu abiyeler yaz aylarında çok tercih edilmektedir.Abiyemizin bel kısmındaki işlemeler abiyemize şıklık ve asalet katmıştır.Özel günler için çok güzel bir abiye modelidir.

Pembe kısa straplez abiye modelleri

Abiyemiz kısa ve straplez kesim bir abiye modelidir.Abiyemizin üzerindeki kumaş drapeleri abiyemize şık bir görünüm ve değişik bir duruş kazandırmıştır.Kısa biye giymek isteyen bayanlar için çok şık bir abiyedir.Sade oluşuda mezuniyet törenlerinde giymek isteyen bayanlar için çok şık bir abiye modelidir.