Yeşil uzun kollu abiye

Abiyemiz uzun kollu bir abiye modelidir.Hafif kabarık olan bu abiyemiz gerçekten çok şık bir abiye modeldir.Tül üzerine işlemelerle tasarlanmış olan bu abiyemiz güzel duran bir abiye modelidir.Kapalı bayanlarımız için ideal olan bu abiyemiz çok şık bir abiye modelidir.

Toz pembe tesettürlü abiye

Abiyemiz tesettürlü bir abiye modelidir.Uzun kollu olan bu abiyemiz hem şık hem güzel duran bir abiye modeldir.Kolları karpuz kol olup kabarık durması sağlanmıştır.Kol uclarına ve bel kısmına dantel geçirilmiştir.Çok şık bir eşarp yaptırımıyla katılacağınız davetlerde bütün ilgileri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Gül kurusu ceketli abiye

Abiyemiz ceketli bir abiye modelidir.Elbisemiz aslında tek parça olup askılı olan bir abiye modelidir.Etek kısmı şifondan oluşan abiyemizin etek kısmındaki kat kat kumaş oyunları abiyeye farklılık kazandırmıştır.Çeketti oyuntularda abiyeimize uygunluk kazandırmak için tasarlanmış bir abiye modelidir.Nikah törenleri için kullanılacak şık bir abiye modelidir.

Payetli tek omuzlu kısa abiye

Abiyemiz tek omuzlu kısa bir abiye modelidir.Payetli olan bu abiyemiz yeni sezonda çok moda ve rövanşta olacak bu abiyemiz çok şık duran bir abiye modelidir.Abiyemiz yaz aylarında rahatlıkla giyilecek bir abiye modelidir.Çok şık bir saç kombiniyle şık ayakkabı ve çantayla katılacağınız davetlerde bütün ilgileri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Kısa ceketli abiye

Abiyemiz kısa ve ceketli bir abiye modelidir.Abiyemizin göğüs kısmındaki kumaş drapleri abiyemize hareket kazandırmıştır.Abiyemizizn etek kısmındaki payet işlemeleri abiyemize zenginlik katmakala birlikte çok moda oaln bir abiye modelidir.Özel günlerde çok şık bir abiye olan bu abiyemizi orta yaştaki bayanların tercih edeceği bir abiye modelidir.

Beyaz askılı balık etek abiye

Abiyemiz askılı ve göğüs dekolteli bir abiye modeldir.Göğüs altındaki işlemeler abiye şıklık kazandırmıştır.Balık etek kesim olan bu abiyemiz bu sezondada çok moda olan bu abiyemiz yaz düğünlerde sıcak havada ideal bir abiye modeldir.Askılı oluşu rahat kullanım sağlar.Sizde katıldığınız davetlerde rahat etmek isterseniz böyle şık bir abiye giyebilirsiniz.